Bij de projecten waarbij ik samengewerkt heb met Thijs heb ik hem leren kennen als iemand die altijd op zoek is naar het beste resultaat voor zijn klant. Hij slaat perfect de brug tussen business en IT en is organisatorisch sterk. Daarbij weet je door zijn open communicatie dat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Partner bij Involved

Over de jaren heeft Thijs uitgebreide kennis opgedaan op gebied van functionele analyse, IT toepassingen en agile project management. Door te werken met en voor kleine en grote organisaties heeft hij een goed zicht op diverse processen en dit binnen diverse markten, de daarbij horende ondersteunende toepassingen en de impact ervan op de werkomgeving.

Thijs heeft een hoog EQ wat maakt dat hij zeer luistervaardig is steeds de juiste vragen weet te stellen. Dit laat hem toe processen snel en correct in kaart te brengen en om efficiënt en succesvol complexe ontwikkel-projecten te leiden.

Tijdens de periode dat ik met Thijs mocht samenwerken heb ik hem steeds ervaren als een stille maar harde werker, recht door zee en met een grote werkethiek.

Providing insights on container terminal automation

Werken met Thijs was een heel aangename ervaring. Organisatorisch is hij bijzonder sterk, de opvolging van ons project gebeurde correct, gestructureerd en transparant. Maar ook inhoudelijk betekende hij een duidelijke meerwaarde. Hij dacht telkens actief mee na over de keuzes die we als organisatie moesten maken en hij wist er voor te zorgen dat de neuzen van alle betrokkenen in dezelfde richting stonden. Gedurende het hele project verliep de communicatie vlot waardoor we een mooi resultaat hebben kunnen voorleggen aan het einde van de rit.

Beleidsmedewerker data-analyse en gegevensbeheer at Vlaamse Overheid

1 / 1

Please reload