Guide-IT

Guide-IT heeft 10 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemingen en overheden in het maximaal laten renderen van investeringen in software.

Lange termijn relatie

Guide-IT wil samen met u werken aan een lange termijn visie en relatie. Aangezien uw budget beperkt is, zullen we samen met u een stappenplan uitwerken

Stap voor stap kunnen we dit traject samen doorlopen, door het voortschrijdend inzicht sturen we bij waar nodig. Uiteraard zijn quick wins onze eerste prioriteit, maar niet ten kosten van een hogere factuur in de toekomst.

Guide-IT heeft geen banden met leveranciers, fabricanten of ontwikkelaars van welke software dan ook. Hierdoor kunnen wij u volledig onafhankelijk software advies geven, namelijk deze die u de meeste meerwaarde oplevert.

Uiteraard hebben we wel onze ervaring met bepaalde producten en leveranciers als bagage om u perfect te kunnen begeleiden in uw zoektocht.

Onafhankelijk advies

Persoonlijke aanpak

Elke KMO is uniek, dus is ook onze aanpak uniek, op maat van uw bedrijf. We gebruiken natuurlijk een vaste leidraad, maar we passen deze steeds aan volgens uw noden.

Daarnaast heeft u een persoonlijke contactpersoon die u ten allen tijde kan contacteren, met vragen, problemen of gewoon eens om van gedachten te wisselen rond de toekomst van software in uw onderneming.